X°Cryo - Huippukylmähoito

Uutuus - Huippukylmällä huippukuntoon!

Voi paremmin tässä ja nyt! X°Cryo on suomessa kehitetty paikallinen kylmähoitolaite joka tuo ensimmäistä kertaa cryoterapian kaikkien ulottuville. Lähes mitä tahansa kehon osaa voidaan hoitaa nopeasti ja turvallisesti paikallisella huippukylmähoidolla. Hoitomuotoa voidaan yhdistää monipuolisesti hierontaan, ihon hoitoon, kuntoutukseen ja kivun lievitykseen.

Revähdykset, kivun lievitykset, kramppien helpotus
Revähdykset, kivun lievitykset, kramppien helpotus

Hoitona 

 • Loistava apu akuuttiin ja äkilliseen kipuun, jos pitkään hierontaan ei ole aikaa! XCryohoidon avulla kipu saadaan lievitettyä ja tarvittaessa luodaan jatkosuunnitelma hoitoon. 
 • Huippukylmähoitoa voidaan yhdistään hierontaan monipuolisesti tai tehdä itsenäisenä hoitona sitä tarvitsevalle alueelle. Tarvittaessa hoitoa tehostamaan yhdistetään kinesioteippausta
 • Lähes mitä tahansa kehon osaa voidaan hoitaa paikallisella huippukylmähoidolla, itse huippukylmähoito kestää alueesta riippuen noin 2-5 minuuttia. 
 • Loistava apu kipeiden lihasten ja nivelalueiden kivunlievitykseen, jonka avulla hieronta on mukavampaa, kivuttomampaa ja hoitovaste parempaa.
 • Akuuteissa ja kroonisissa vaivoissa suositellaan sarjahoitoa noin joka toinen päivä 1-2 viikon ajan
 • Kasvomaskilla tehtävä kasvojen kylmähoito palauttaa, hoitaa ihoa ja virkistää mukavasti hieronnan jälkeen


Nivelet, ihovauriot, kasvot
Nivelet, ihovauriot, kasvot

Huippukylmän hyödyt

 • Kylmähoitoa on käytetty menestyksekkäästi jo vuosikymmenien ajan lihaskipujen, niveltulehdusten, ihosairauksien, vammoista- ja leikkauksista toipumiseen ja yleiseen hyvinvoinnin edistämiseen.
 • Cryoterapia on ainoa tunnettu hoitomuoto, joka avaa "kehomme sisäisen apteekin". Huippukylmän avulla saavutetaan termoshokki, joka viestittää kehollemme solujen olevan vaarassa, minkä seurauksena keskushermoston aivoille välittämä SOS viesti aiheuttaa kehon siirtymisen "selviytymistilaan" muutaman minuutin ajaksi. Tänä lyhyenä aikana kehomme erittää maksimikapasiteelilla elämää tukevia entsyymejä ja hormooneja, joiden yhtenä etuna on kivun lievitys sekä kollageenin kiihtyvä tuotanto
 • Luonnollinen vaihtoehto kipulääkkeille ja kortisonipiikeille
 • Verisuonten supistuminen ja siitä seuraava laajentuminen edesauttavat verenkiertoa kiihdyttämällä ravintoaineiden pääsyä kudoksiin ja kuona-aineiden poistamista. 
 • Nopeuttaa toipumista vammoista ja rasituksesta
 • Nopeuttaa lihasten palautumista ja parantaa liikkuvuutta
Kasvojen hoito ja piristys
Kasvojen hoito ja piristys

Esimerkki hoitokohteita

 • Kroonisten kipujen ja niveltulehdusten lievitys
 • Iskiasvaivat
 • Tennis- ja golfkyynärpää
 • Hyppääjän- ja juoksijanpolvi
 • Rannekanavaoireyhtymä
 • Reuma ja fibromyalgia
 • Psoriasis
 • Sienipohjaiset ihoinfektiot
 • Niska-hartiaseudun kiputilat
 • Lihasperäinen migreeni ja päänsärky
 • Turvotus, mustelmat ja "puujalat"
 • Leikkausten jälkihoito
 • Auttaa moniin iho-oireisiin ja tehostaa kollageenin tuotantoa

Hoidon varaaminen

X°Cryo huippukylmähoitoa voit saada hieronta-ajan yhteydessä hierontaa, kehonhuoltoa ja manuaalista hoitoa tukevana hoitona. Lyhyemmät hoitoajat ja sarjakäynnit Cryohierontaan - huippukylmähoitoon sisältävät aina hieronnan peruskäynnin asiat alkukartoituksen, palpaation, tarvittavan manuaalisen käsittelyn, X°Cryo-hoidon ja tarvittaessa kinesioteippauksen.

Hieronnan yhteydessä


X°Cryo-huippukylmähoito voidaan yhdistää suoraan hierontakäyntiin. Voit ilmoittaa tämän halutessasi myös hieronnan ajanvarauksen lisätiedot kentässä. Paikalliset kylmähoidot ja kasvojen hoitava kylmähoito maskilla.

Hinta hieronnan yhteydessä + 10 €

Uusia hierontapaketteja tulossa tähän liittyen myös lähiaikona!

Xcryo - huippukylmähoito


 • Nopea kivunlievitys, akuutit vammat, krampit, täsmähoidot
 • Xcryohieronta ensikäynti = Tee tämä varaus siinä tapauksessa, jos et ole aiemmin ollut Kehonhuoltopiste Rennoxi asiakkaana. Ensimmäisellä käynnillä hoitoon varataan 30 minuuttia.
 • XCryohieronta  = Tee tämä varaus jos olet aiemmin ollut Kehonhuoltopiste Rennoxi asiakkaana tai varaat sarjahoitoa  Tähän hoitoon varataan aikaa noin 15 minuuttia.
 • Sarjakortit pystyt ostamaan toimipisteeltä.
 • Hinnaston käynteihin, sarjakortteihin ja hoitopaketteihin löydät täältä! 

Laitteen toiminta ja kehossa tapahtuva reaktio 

Suomalaista huipputeknologiaa kaikkien ulottuville

Kymmenien vuosien kokemus yli 30 maassa - Cryotech Nordicin Suomessa kehittelemä kylmähoitolaite on maailman ensimmäinen ilman nestemäistä typpeä tai hiilidioksidia hyödyntävä paikalliskylmähoitolaite. jolla pääset eroon useimmista vaivoista nopeasti ja helposti.

X°Cryo™ tarjoaa kivunlievitystä paikallisen kylmähoidon avulla, uuden teknologian avulla kohdistetaan jopa -45 asteista kylmää suoraan kipualueelle. Laitteen applikaattorien ainutlaatuisen rakenteen ansiosta polvien, nilkkojen, kyynärpäiden, ranteiden, kaulan ja jopa kasvojen kaltaisia alueita voidaan käsitellä nopeasti, tehokkaasti ja turvallisesti.  

X°Cryo™ on kompakti, helppokäyttöinen ja turvallinen laite, joka käyttää sähköisesti toimivaa jäähdytysyksikköä, mikä tekee siitä helppokäyttöisen ja sen käyttöön tarvitaan vain tavallinen sähköpistoke. X°Cryo™ periaate perustuu jäähdytetyn ilman suureen tilavuuteen sekä nopeuteen, joka tarjoaa erittäin tehokkaan ja täysin turvallisen menetelmän termoshokkien tuottamiseksi halutulle hoitoalueelle ilman paleltumisvaurioita tai muita sivuvaikutuksi. 

Termoshokki = Saavutetaan, kun ihon pintakerros lasketaan mahdollisimman nopeasti 0-4°C. Termoshokki saa aivot aktivoimaan elimistön puolustus-järjestelmän ja vapauttaa mielihyvää tuottavia sekä kipua lievittäviä hormoneja, joilla on koko keholle merkittäviä hyötyjä. Tämä käynnistää kehon luontaisen paranemismekanismin .

Kimi Räikkönen - ICEMAN
Kimi Räikkönen - ICEMAN

"F1-auton ajaminen vaatii huippukuntoa niin henkisesti kuin fyysisestikin. Erityisesti jalat ja alaselkä ovat radalla kovalla rasituksella ja olen huomannut, että huippukylmä toimii ainakin itselleni kylmäallasta paremmin palautumiseen ja erilaisten rasituskipujen lievittämiseen. Se on avannon kaltaisesti rentouttavaa, mutta huomattavasti tehokkaampi ja nopeampi tapa palautua esimerkiksi kovasta treenirääkistä tai kisaviikonlopusta. Luotan muutenkin suomalaiseen teknologiseen osaamiseen ja kun huomasin, että Suomessa valmistetaan maailmanluokan kylmähoitolaitteita, en halunnut ottaa tässäkään asiassa riskiä. Kotona ollessani käytän huippukylmälaitteita päivittäin ja uusi sähköllä toimiva laite on mahdollisuuksien mukaan käytössä myös kisamatkoilla", kertoo Kimi Räikkönen.

Cryotech Finland Oy
Cryotech Finland Oy

CTN Group on vuonna 2013 perustettu huippukylmähoitolaitteiden valmistukseen erikoistunut teknologiayhtiö. Yhtiön patentoimat kylmähoitolaitteet valmistetaan Suomessa Vantaalla sekä Nurmijärvellä ja niitä on viety jo yli 35 maahan.

"Lääkkeettömien hoitomuotojen suosio on kovassa kasvussa ja uskon, että huippu-urheilijoiden lisäksi myös tavalliset liikkujat ja hyvinvoinnistaan välittävät kuluttajat löytävät pian huippukylmähoidon tuomat edut. Uudella sähkötoimisella XCryolla voi helposti virkistää myös kasvoja, kiihdyttää koko pään verenkiertoa, helpottaa erilaisia iho-oireita tai antaa täsmähelpotusta erilaisiin lihaskipuihin ja särkyihin vaikkapa polvessa tai ranteessa", kertoo CTN-konsernin lääketieteellinen johtaja, tohtori Timo Kylmälä ja lisää, että ihmisten lisäksi huippukylmähoitoa annetaan myös maailman parhaille kilpahevosille ja -kameleille sekä koirille.

Iho-oireet - Kauneudenhoito
Iho-oireet - Kauneudenhoito

Cryokasvohoidon avulla voidaan iholta ja sen alaisista kudoksista poistaa toksiineja ja hoitaa näin monia iho-oireita kuten aknea, ruusufinneja jne. Cryohoito parantaa kasvojen kudosten verenkiertoa, vähentää turvotusta ja nopeuttaa ihon kollageenituotantoa kiinteyttäen ja nuorentaen näin kasvojen ulkonäköä. Huippukylmä pienentää myös ihohuokosia, virkistää ja palauttaa ihon luonnollisen ja terveen hehkun.

Kasvomaskissa on myös suuri määrä 470nm taajuudella toimivia LED-valoja joiden säteily puhdistaa, desinfioi ja eliminoi bakteereja ihohuokosista. Tämä intensiivinen sininen LED valo auttaa tehokkaasti aknen ja pienten ihotulehdusten hoidossa tuhoamalla ei toivottuja bakteereja ja desinfioimalla huokosia ja ihokudoksen syvempiä kerroksia.