Verkkokauppa suljettu toistaiseksi

Verkkokaupasta ostaminen on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Hieronta- ja tuotelahjakortti on mukava yllätys urheilevalle ystävälle, juhlasankarille, kiireiselle sukulaiselle tai hemottelua kaipaavalle puolisolle. Lahjakortin saapuminen postitse vie noin 2-3 arkipäivää, sähköisen lahjakortin toimitus arkisin noin vuorokauden kuluessa tilauksesta. 

 Mainitsethan tilauksen yhteydessä vaihtoehtoisen toimitusosoitteen / lahjakortin vastaanottajan, jos haluet lahjakortin päätyvän suoraan sen saajalle. Valinnaisen sähköpostin toimitusosoitteen voit lisätä lisätietoja kenttään, samaan kohtaan voit mainita erityistoiveista. Tilaukset lähetetään maksuvahvistuksen saavuttua.

Hierontalahjakortit ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.

Verkkokaupassa on myös vaihtelevia hyvinvointiin liittyviä tuotteita. Back on Track-, NeoLife-, ja Flaska tuotteita kannatta tiedustella tarkemmin puhelimitse, sähköpostilla tai toimitilalta. Useimmat näistä tuotteista saamme toimitettua muutamassa päivässä sinulle. 

Kokoelmat

Verkkokaupan käyttöehdot löydät alla olevasta linkistä. Valitettavasti verkkokaupan käyttöehto painike ohjaa tilauksen yhteydessä sivuston etusivulle, joten tutustuthan ehtoihin tätä kautta. Ongelmaa linkityksessä selvitetään!