Hoida kehosi Rennoxi hierontapaketti

Uusi

Loistava valinta läheiselle tai itsellesi, jos tavoitteena on antaa pieni hengähdys arjesta ja aikaa keholle!

Ovatko kireys ja kiputilat muuttuneet osaksi sinua tai läheistäsi ruuhkavuosien ja kiireisen arjen varjossa? Miltä tuntuisi tarjota hetken pysähdys ja auttaa tunnistamaan kehon todellinen olotila, sekä löytää ratkaisuja näihin ongelmiin? 

Tämä hierontapaketti on suunniteltu varsinkin ruuhkavuosissa eläville ihmisille luomaan hetken omaa aikaa ja tutustuakseen kropan todelliseen olotilaan. 

Hoitojakson tavoitteena on tutustua omaan kehoon uudestaan, saada käsitys sen tilasta ja helpottaa oireita.  

Sisältää:

  • Hieronta 90 minuuttia. Ensimmäisen hieronnan yhteydessä kehoa käydään laajemmin läpi, jonka avulla opit tuntemaan ja havainnollistamaan kehosi olotilaa.
  • Hieronta 60 minuuttia. Toisen hieronnan yhteydessä pystymme keskittymään tarkemmin ongelma alueisiin ja luomaan jatkuvuutta hoidoille.
  • Alkukartoitus, tutkimukset ja hoitosuunnitelman laatiminen tavoitteiden mukaan.
  • Paketti sisältää itsehoitoon ja rentoutumiseen kaurapussin lämmitettävä / viilennettävä, jumppakuminauhan ja hierontapallon, sekä kotihoito-ohjeet kirjallisesti tilanteesi mukaan. 

Oheistuotteet lahjakortin haltija saa mukaansa ensimmäisen hieronnan yhteydessä. Otathan yhteyttä jos haluat oheistuotteiden toimituksen ennen hierontoja.

129.00 €