Rennoxin ovet sulkeutuvat Kangasalla kesällä 2021, matka jatkuu heinäkuussa kohti Imatraa

05.05.2021

Ensimmäinen luku loppuu, toinen alkaa kesällä 2021. Kaikkien asioiden varmistuttua, on aika tiedottaa tulevan kesän suurista muutoksista. Kehonhuoltopiste Rennoxi lopettaa toimintansa Kangasalla kesällä 2021 ja matka jatkuu kohti Itä-Suomea heinäkuussa.


"On tullut aika ottaa suuria askelia elämässä ja katsoa kohti tulevaa. Haaveiden toteutus vaatii suuria päätöksiä ja nyt on tullut aika tehdä yksi niistä. Tämän johdosta yritystoiminta lopettaa toimintansa Kangasalla kesäkuun aikana. Toiminta jatkuu Imatralla heinäkuussa uudessa yrityksessä urheiluhieroja Anette Nygrenin kanssa. " 


🔴 Haluan jo tässä vaiheessa kiittää suuresti kaikkia asiakkaitani ja yhteistyöverkostoja joiden kanssa olen saanut toimia viimeisen kahden vuoden aikana. Yritystoiminnan aloitus uudessa kaupungissa on ollut jännittävä ja todella opettavainen matka. Samalla olen saanut luoda mitä mahtavimpia asiakassuhteita uusiin ihmisiin, kiitos teille😊! Näitä kokemuksia haluan jakaa ja hyödyntää parhaani mukaan myös uudessa yritystoiminnassa Imatralla. Pitkien asiakassuhteiden ja yhteistyöverkoston avulla, ohjaan mielelläni asiakkaitani heille sopiville kollegoilleni. Tällä varmistetaan kaikille mukava hoitojatkumo myös Rennoxin ovien sulkeuduttua. Jos asian osalta tulee kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä 📞😊

🔴 Ajanvaraus on Kangasalla touko- ja kesäkuun ajan normaalisti auki, joten vielä ehdit huollattamaan kehosi kesävireyteen! Kalenteri on sairasloman jälkeen alkanut täyttyä kuitenkin nopeasti, joten omat ajat kannattaa varmistaa ajoissa. Ajanvaraukseen avautuu vielä satunnaisia lisäpäiviä ja viikonloppuja. Sarja ja lahjakortit on hyvä muistaa käyttää ennen kesäkuun loppua. 

🔴 Imatralla yritystoiminta laajentuu ja yhdistyy Urheiluhieroja Anette Nygrenin kanssa. Uudet toimitilat löytyvät aivan keskustan läheisyydestä uusissa toimitiloissa! Yritysten yhdistyessä pystymme tarjoamaan entistä laajemman ja osaavamman hoitotiimin sinun hyvinvointisi tueksi. Palveluista löytyvät hieronta- ja hyvinvointipalvelut, hyvinvointituotteet sekä Xcryo-huippukylmähoidot. Uudesta yrityksestä ja sen toiminnan aloittamisesta lisätietoja lähiaikoina!

Lämpimällä mielellä kohti kesää ja uusia seikkailuja!

Rennomman elämän puolesta -Niklas