Eroon niskajumeista! Niska-Hartiaseutu Rennoxi hierontapaketeilla hartiaseutu kuntoon! 

08.12.2019

Vaivaavatko jatkuvat niska-hartiaseudun kivut arjessa ja työssä? Tämä on nykyisin hyvin yleinen ongelma lisääntyneen päätetyön, älylaitteiden ja passiivisten asentojen seurauksena. Oireina ovat useasti päänsärky, huimaus, puutumisen tunne yläraajoissa, kylmyys, väsymys, ärtymys ja kipeyden tunne hartianseudulla sekä rintakehän alueella. Hierojalle hakeudutaankin yhä useammin niska -hartiaseudun ongelmien vuoksi, tämän paketin avulla saat tarvitsemasi neuvot ja avun myös itsehoitoon!

Kyseisiä oireita varten olen luonut pakettikokonaisuuden, jonka avulla päästään useasti akuutista tilanteesta eroon. Tämän NHS paketin sisältö koostuu 3 x 45 minuutin hieronnasta, (tarvittaessa XCryo-hoidoista), jumppakuminauhasta harjoituksiin, kotihoito-ohjeista ja rentouttavasta lämpökaurapussista tai Lojer Cool Power kylmägeelistä! 

Hoitoon voidaan yhdistään hyvin XCryo-huippkylmähoitoa, jonka avulla hoitotuloksia on saatu nopeammin ja tehokkaammin. Tämä on kovissa kiputiloissa myös pienentänyt kiputuntemusta merkittävästi. Tehostaa hoitoa myös hieronnan jälkeen ja käynnistää luonnollisen paranemisreaktion. Cryo-hoitoa voidaan käyttää sitä tarvitseville alueille ja XCryo-maski on tehokas apu hieronnan lopussa kasvoille sekä päänseudulle. Maski rentouttaa kasvojen lihaksia, lievittää lihasperäistä migreeniä ja käynnistää kasvoilla luonnollisen kollageenin tuotannon, piristää myös mukavasti hoidon jälkeen! XCryoon voit tutustua tarkemmin täältä

Paketin sisältö tiivistettynä

  • 3 x 45 min hieronta
  • XCryo-huippukylmähoito ongelma alueille ja kasvomaski +30€ ( yhteishinta 149€)
  • Alkututkimus ja oireiden kartoitus, sekä hoitosuunnitelman laatiminen
  • Keskitytään järjestelmällisesti koko niskahartiaseutuun ja siihen liittyviin syy - seuraus alueisiin.
  • Tarvittaessa hoitoihin yhdistetään kinesioteippausta.
  • Kotiin saat ohjeistuksen kirjallisesti, jumppakuminauhan, sekä lämmitettävän kaurapussin tai Lojer Cool Powerin auttamaan oireista eroon pääsyä ja ylläpitämään tilaa.
  • Hoitojakson tavoitteena on palauttaa keho tasapainoisempaan tilaan ja päästä akuuteista oireista eroon. Useimmiten tämän jälkeen hierontojen väliä voidaan alkaa pidentämään ja päästään ns. ylläpitävään vaiheeseen.
  • Niska-Hartiaseudun hierontapaketin voit varata helposti nettiajanvarauksesta , pakettiin liittyvät tuotteet saat ensimmäisen käynnin yhteydessä


Niska-hartiaseudun ongelmat voivat johtua useasta eri tekijästä, mutta usein syynä ovat lihasepätasapaino, sekä puutteellinen lapatuki. Alla olevan kuvan avulla pystyt helposti hahmottamaan asentoa sekä ongelman syy - seuraus suhdetta. Tietenkään tämä ei ole ainoa asia joka aiheuttaa alueen ongelmia, mutta hyvin yleinen nykymaailmassa.

Lavan hallinnan pettäessä olkapäät alkavat valua eteenpäin ja rintalihakset lyhentyvät / kiristyvät, samoin epäkäslihas alkaa venyttyä. Usein näissä tilanteissa epäkäslihaksen yläosa on aktiivinen ja epäkäslihaksen keski + alaosa ovat heikkoja sekä passiivisia. Jännittynyt epäkäslihaksen yläosa ja lavan kohottaja aiheuttavat tilanteen, jossa tuntuisi kuin hartiat olisivat korvissa. Ongelmat alkavat kehittyä useasti pitkän ajan kuluessa ja tämän vuoksi tilanteen korjaaminen olisi hyvä aloittaa hieman liian aikaisin kuin myöhään!

Tämä pakettikokonaisuus on luotu helpottamaan kiputiloja ja korjaamaan kehon asentoa tasapainoisemmaksi. Rentoutumalla, vahvistamalla tukilihaksia, olemalla itse aktiivinen ja korjaamalla arjen pieniä asioita voi olla suuri vaikutus kokonaisuuteen ja olotilaasi! 

Rennomman elämän puolesta!

-Niklas