Katsaus Back on Track hyvinvointituotteisiin!

29.10.2019

Back on Track hyvinvointituotteet arkeen ja urheiluun! Tässä kevyt infopaketti tuotteista ja miten ne ovat valikoituneet valikoimaan.

Back on Track hyvinvointituotteet ovat valikoituneet tuotevalikoimaan omien kokemuksieni kautta ja ovat tukemassa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ensimmäisen kerran olen tutustunut tuotteisiin jo useita vuosia sitten hevosmaailman kautta. Noin neljä vuotta sitten sain itselleni käyttöön Back on Track kaksikerroksisen selkätuen, joka avasi itselleni mahdollisuuden nauttia kivuttomimmista automatkoista! Itselläni on alaselän tasolta L4-L5  leikattu välilevyn pullistuma ja tämän seurauksena selkä rasituksen tai pitkien istumamatkojen johdosta kipeytyy ajoittain. Selkätuki on antanut mukavan tuen alueelle, lämmittänyt ja vähentänyt kivun tunnetta. Nykyään osaan ennakoida hyvin tilanteita tuen käyttöön ja näin olen pystynyt ennalta ehkäisemään kiputilat ajoissa. Alkuperäisestä käyttötarkoituksesta automatkoille tuen käyttö on laajentunut useisiin eri käyttötarkoituksiin esimerkiksi harjoitteluun, ennaltaehkäisyyn, palautumiseen ja arjen eri tilanteisiin.

Omien kokemusteni kautta olenkin valinnut juuri Back on Track tuotteet valikoimaan ja pystyn suosittelemaan niitä hyvin muille kokemuksieni pohjalta! Hiljalleen tuotevalikoima omassa käytössä on lisääntynyt ja tuotteita löytyykin hyvin useaan käyttötarkoitukseen ja tilanteeseen. Alapuolelta löytyy tietoa Back on Track tuotteiden vaikutuksista, käyttötarkoituksista ja käyttäjäkokemksista. 

Mitä Back on Track tuotteet ovat ja mikä niiden käyttötarkoitus on?

Quality products from a Swedish brand - est.2000

Back on Track  hyvinvointituotteita ihmisille, hevosille ja koirille. 

Welltex kankaan toimintaperiaate kuvana
Welltex kankaan toimintaperiaate kuvana

Tuotevalikoima on nykyisin hyvin laaja aina suojista, vaatteisiin, urheiluvarusteisiin, teippeihin ja petivaatteisiin. Tuotteet soveltuvat useisiin eri käyttötarkoituksiin aina arjesta kilpailuihin! Tuotteiden perustasta ja toiminnasta hieman tarkemmin alapuollella.

Kaikki Back on Trackin lihas-ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta Welltex ja Iontex kankaasta, joilla on lämpöä heijastava ominaisuus. Nämä funktionaaliset tekstiilit ovat vanhan itämaisen perinteen ja modernin tieteellisen tekstiiliteknologian yhteistyön tulos. Toiminnalliset ominaisuudet on tuotu tekstiiliin liittämällä polyesteri- tai polypropyleenikuituihin funktionaalisia ominaisuuksia sisältäviä mineraalipartikkeleita. Kangas on toiminnallinen tuote, joka hyödyntää kankaassa olevien mineraalipartikkeleiden avulla osan kehon luovuttamasta lämmöstä. Tämä funktionaalisen kankaan takaisin kehoon heijastama energia on pitkäaaltoista infrapunasäteilyä.

 • Verenkierron tason nousu laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä, jolloin Back on Track -suojiakäytetään ennen treenausta tai kilpailua.
 • Vilkkaampi verenkierto lihaksissa vahvistaa elimistön omaa tulehdusten lievennyskykyä ja edistää vammojen paranemista. Siksi tuotteita käytetään usein tulehdusperäisten oireiden lievittämiseen.
 • Tiivistettynä, Kun kehonlämpö lämmittää kuiduissa olevia mineraalipartikkeleita, lämpö heijastuu takasin pitkäaaltoisena lämpösäteilynä, pitkinä infrapuna-aaltoina, mikä kiihdyttää tehokkaasti verenkiertoa tekstiilin alla olevassa kudoksessa. Welltex-kangas hyödyntää kehon luovuttamaa lämpöä heijastamalla osan kehon lämmöstä takaisin kehoon samalla kuitenkin vapauttaen kosteuden ja hien pois kehosta. Welltex-tuotteet soveltuvatkin monipuolisesti esim. ulkona liikkumiseen, kehon lämpimänä pysymiseen ja erilaisiin lihaskireyksiin sekä lihasten rentoutumiseen ja palautumiseen.

Alapuolella on listattuna mahdollisia käyttötarkoituksia tuotteille. Kysythän rohkeasti jos tuotteet herättivät kiinnostusta tai kysymyksiä! Käyttäjäkokemuksia ja tarkempaa tuotetietoa löydät TÄÄLTÄ .

Back on Track tuotteiden valikoima on hyvin laaja!
Back on Track tuotteiden valikoima on hyvin laaja!
 • Verenkierron vilkastuminen ja jalkojen pysyminen lämpiminä normaalia paremmin
 • Ulkona liikkuessa lämpimänä pysyminen esimerkiksi ulkoilu, ratsastus, metsästys, urheilu ja muut ulkona tapahtuvat aktiiviteetit
 • Erilaisissa talviliikuntalajeissa lämpimänä ja kuivana pysymiseen
 • Hiiri ja tenniskyynärpää oireet, polvikivut, kantapään ongelmat, niskakivut, käyttökohteita on hyvin monia ja tuotevalikoima kattaakin lähes koko kehon alueen
 • Seisomatyö esimerkiksi jalkojen väsymisen ja jalkakipujen helpottuminen
 • Apu väsyneille/väsyville jalkapohjille ja jaloille
 • Lihasjännitysten ja erilaisten kipujen lievittyminen
 • Aukaisee hermopinteitä
 • Lihasten vetreytyminen ja rentoutuminen
 • Lihasten palautuminen
 • Vammojen ennaltaehkäisy, hoito ja kuntoutus
 • Erilaiset urheilulajit
 • Lihasten aktivoituminen ennen liikuntasuoritusta tai kilpailua
 • Muistathan tuotteita löytyy ihmisille, koiriille ja hevosille, joten on hyvä huolehtia myös rakkaista ystävistä :)!


Suosittelenkin tuotteiden testausta ja kokeilua, jos kehossasi on toistuvia kiputiloja, ongelmakohtia, haluat nauttia lämmöstä ja paremmasta olotilasta! Lisätietoja saat kysymällä yhteydenotto lomakkeen kautta, sähköpostilla niklas@rennoxi.fi, puhelimitse 040 189 8717 tai toimitiloilla käydessäsi. Yksittäisiä tuotteita ja tietoutta esittelen useammin sosiaalisessa mediassa Facebook: Kehonhuoltopiste Rennoxi & Instagram kehonhuoltopisterennoxi .