Apua ruuhkavuosiin ja kehosi tuntemukseen - Hoida kehosi Rennoxi hierontapaketti

18.04.2020

Niskan-Hartiaseutu Rennoxi hierontapaketti saa kaverikseen kokonaisvaltaisemman hierontapaketin tuomaan apua ruuhkavuosiin ja helpottamaan kehosi olotilan ymmärtämistä!

Ovatko kireys ja kehosi kiputilat muuttuneet osaksi sinua ruuhkavuosien ja kiireisen arjen varjossa? Miltä tuntuisi pysähtyä hetkeksi ja tuntea kehosi todellinen olotila, sekä löytää ratkaisuja näihin ongelmiin?

Kehonhuoltopiste Rennoxi julkaisee uuden asiakaslähtöisen hierontapaketin, joka on luotu asiakkaiden toiveiden pohjalta. Tämä hierontapaketti on suunniteltu varsinkin ruuhkavuosissa eläville ihmisille luomaan hetken omaa aikaa ja tutustuakseen kropan todelliseen olotilaan.

Yhä useammin kuulen hoitojen yhteydessä kuinka kireydet ovat muuttuneet osaksi arkea ja aiheuttaneet tämän vuoksi jännittynyttä oloa, tukkoisuutta, päänsärkyä, pitkittyneitä kiputiloja, liikkuvuuden rajoitteita tai väsymystä. Näiden havaintojen pohjalta ja yhteistyössä asiakkaiden kanssa on luotu kokonaisuus jonka avulla pääset tutustumaan kehosi todelliseen tilaan ja tuntemuksiin. Paketti sisältää hierontojen lisäksi kotihoitopaketin, jonka avulla pääset itsehoitamaan kehon hyvinvointia ohjeiden kanssa.

Pakein sisältö tiivistettynä:

  • Hieronta 90 minuuttia. Ensimmäisen hieronnan yhteydessä kehoa käydään laajemmin läpi, jonka avulla opit tuntemaan ja havainnollistamaan kehosi olotilaa.
  • Hieronta 60 minuuttia. Toisen hieronnan yhteydessä pystymme keskittymään tarkemmin ongelma alueisiin ja luomaan jatkuvuutta hoidoille.
  • Alkukartoitus, tutkimukset ja hoitosuunnitelman laatiminen tavoitteiden mukaan.
  • Paketti sisältää itsehoitoon ja rentoutumiseen kaurapussin lämmitettävä / viilennettävä, jumppakuminauhan ja hierontapallon, sekä kotihoito-ohjeet kirjallisesti tilanteesi mukaan. Tähän tulossa ohjeistuksia ja liikkeitä myös videoiden muodossa!
  • Hoitojakson tavoitteena on tutustua omaan kehoon uudestaan, saada käsitys sen tilasta ja helpottaa oireita. Tämän pohjalta pystymme luomaan sinun tarpeisiisi soveltuvan jatkosuunnitelman.


Hyvin usein ihmisten kireystilat tuntuvat rajoittuvan tiettyyn kehon alueeseen ja lievemmin oireilevat alueet ovat jääneet täysin huomiotta. Laajemman hoitokokonaisuuden avulla voit tunnistaa kehossasi aivan uudenlaisia syy - seuraus alueita ja tuntemuksia.

Tuotteiden avulla pääset myös koti sekä työoloissa ylläpitämään kehosi hyvinvointia ja virkeystasoa! Hoitokokonaisuus on hienosti sovellettavissa eri ikä ja ihmisryhmille, jos tavoitteenasi on antaa hetki aikaa itsellesi ja tutustua kehosi ongelma kohtiin, sekä haluat apua näihin. Pakettia voidaan soveltaa myös hyvin kuntoilijoille ja urheilijoille, jos kehonhuolto on tullut laiminlyötyä pidemmän aikaa.

Paketin voit varata helposti tästä tai ottamalla yhteyttä niklas@rennoxi.fi / 040 189 8717. Ottamalla suoraan yhteyttä ennen varausta voimme tehdä puhelimitse jo alkukartoitusta valmiiksi. Paketin kokonaishinta 139€!

Rennomman elämän puolesta - Niklas