Varausehdot

Tehdessäsi varauksen liityt Kehonhuoltopiste Rennoxi ajanvarausrekisteriin, joka voi sisältää nimen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen, tehdyt ajanvaraukset ja käytetyt palvelut. Sähköpostiosoitteeseen ja puhelinnumeroon voidaan lähettää varaukseen liittyviä tietoja.

Peruutus tulee tehdä viimeistään kuusi tuntia ennen varatun ajan alkamista. Varauksen voi peruuttaa varausvahvistuksen varauskoodin avulla, viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkua. Tämän ajan alle tehtävä peruutus on tehtävä sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse. Äkillisen sairastumisen voi ilmoittaa varausaamuna tekstiviestillä tai puhelimitse. Varauskoodi on lähetetty sähköpostiin, jos et ilmoittanut sähköpostiosoitetta on varauskoodi hyvä kirjata talteen varausvahvistuksen yhteydessä. 

Jos varausta ei peruuteta ajoissa, laskutetaan puolet varatun palvelun hinnasta. Lasku lähetetään ensisijaisesti sähköpostilla tai sähköpostin puuttuessa postilla.

Tehdessäsi ajanvarauksen hyväksyt varausehdot. 

Ajanvaraus kuvakkeesta pääset tarkastelemaan tai peruuttamaan aikasi varauskoodilla

Käyttöehdot - Verkkokauppa


Tietosuojakäytäntö - Verkkokauppa - Nämä käyttöehdot koskevat verkkokaupassa tehtyjä ostoksia


Yleiset säännökset

1. Henkilötietojen rekisterinpitäjä, joka noudattaa GDPR - asetusta on Kehonhuoltopiste Rennxi, Y-tunnus 3005626-7 paikassa Kangasala, Liisantie 1 B 36200

2. Rekisterinpitäjän yhteystiedot ovat: sähköposti: niklas@rennoxi.fi, puh.: 040 189 8717

3. Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön.

Henkilötietojen lähde

1. Rekisterinpitäjä käsittelee asiakkaan suostumuksella saamiaan henkilötietoja, jotka on kerätty sopimuksella verkkokaupan sähköisen tilauksen hankkimiseksi ja täyttämiseksi www.rennoxi.fi

2. Rekisterinpitäjä käsittelee vain asiakkaan tunnistetiedot ja yhteystiedot, jotka ovat välttämättömiä ostosopimuksen täyttämiseksi;

3. Rekisterinpitäjä käsittelee henkilötietoja lähetys- ja kirjanpitotarkoituksiin sekä sopimuspuolten tarvittavan tiedon välittämiseen lain edellyttämän ajan verran. Henkilötietoja ei julkisteta eikä niitä siirretä muihin maihin.

Tietojenkäsittelyn tarkoitus

Rekisterinpitäjä käsittelee Asiakkaan henkilötietoja seuraavissa tarkoituksissa:

1. Kotisivun rekisteröinti www.rennoxi.fi GDPR:n luvun 4 jakson 2 mukaisesti;

2. Asiakkaan luoma sähköinen tilaus (nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero);

3. Noudattaa Asiakkaan ja Rekisterinpitäjän välisestä sopimussuhteesta johtuvaa lakia ja määräyksiä;

4. Henkilötiedot ovat välttämättömiä ostosopimuksen täyttämiseksi. Sopimusta ei voida tehdä ilman henkilökohtaisia tietoja.

Henkilötietojen tallennuksen kesto

1. Rekisterinpitäjä tallentaa henkilötietoja niin kauan kuin on tarpeen Rekisterinpitäjän ja Asiakkaan välisestä sopimussuhteesta johtuvien oikeuksien ja velvoitteiden täyttämiseksi ja kolmen vuoden ajan sopimussuhteen päättymisen jälkeen;

2. Rekisterinpitäjän on poistettava kaikki henkilökohtaiset tiedot henkilötietojen säilyttämiseen tarvittavan ajan kuluttua.

Henkilötietojen vastaanottajat ja käsittelijät

Asiakkaan henkilötietoja käsittelevät kolmannet osapuolet ovat Rekisterinpitäjän alihankkijoita. Näiden alihankkijoiden palvelut ovat välttämättömiä, jotta sopimus sähköisen tilauksen hankkimisesta ja käsittelystä Rekisterinpitäjän ja Asiakkaan välisessä sopimuksessa voidaan toteuttaa.

Rekisterinpitäjän alihankkijoita ovat:

  • Webnode AG (verkkokauppajärjestelmä);
  • Rahtiyhtiö; Posti
  • Google Analytics (kotisivun analytiikka);
  • Checkout maksujärjestelmä

Asiakkaan oikeudet

Asetuksen mukaisesti Asiakkaalla on oikeus:

1. oikeus tutustua henkilötietoihin;

2. oikeus henkilötietojen oikaisuun

3. oikeus henkilötietojen poistamiseen;

4. oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä;

5. oikeus tietojen siirrettävyyteen;

6. oikeus peruuttaa suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn kirjallisesti tai sähköpostitse osoitteeseen: Liisantie 1 b, 36200 Kangasala / niklas@rennoxi.fi

7. oikeus esittää valitus valvontaviranomaiselle, jos epäillään Asetuksen rikkomista.

Henkilötietojen turvallisuus

1. Rekisterinpitäjä sitoutuu toteuttamaan kaikki tekniset ja organisatoriset varotoimet, jotka ovat tarpeen henkilötietojen suojaamiseksi.

2. Rekisterinpitäjä on tehnyt teknisiä varotoimenpiteitä tietojen tallennustilojen turvaamiseksi, erityisesti varmistanut pääsyn tietokoneelle salasanan avulla, käyttänyt virustentorjuntaohjelmistoa ja ylläpitänyt tietokoneita säännöllisesti.

Loppusäännökset

1. Tekemällä sähköisen tilauksen verkkosivustolla www.rennoxi.fi Asiakas vakuuttaa olevansa tietoinen kaikista henkilötietosuojaehdoista ja hyväksyy ne täysimittaisesti;

2. Asiakas hyväksyy nämä säännöt valitsemalla valintaruudun tilauskaavakkeessa;

3. Rekisterinpitäjä voi päivittää nämä Säännöt milloin tahansa. Uusi, päivitetty versio on julkaistava tällä verkkosivulla.

Maksutavat

Verkkopankkimaksut

OP Osta laskulla 

  • Yli 20-vuotiaille yksityishenkilöille Suomessa
  • Kuluttaja saa ensimmäiselle maksuerälle maksuaikaa 30 päivää
  • Osta laskulla -rahoituksen voi saada 50-2000 euron ostokselle
  • Kuluttaja voi halutessaan maksaa koko velan kerralla pois
  • Osta laskulla -rahoituksen korko on kiinteä 14,95 % ja maksutavasta peritään kuluttajalta 2 euron laskutuspalkkion laskulta

Lisätietoja: www.op.fi

Korttimaksu mahdollisuus tulossa!

Nämä säännöt tulevat voimaan 25.08.2019

Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät täältä