Kuka olen, Mitä teen, Missä toimin?

Niklas Petriläinen / koulutettu hieroja & urheiluhieroja
Niklas Petriläinen / koulutettu hieroja & urheiluhieroja

Kuka olen?

Moi! 

Olen Niklas Petriläinen Itä-suomesta lähtöisin oleva koulutettu hieroja, joka on suorittanut hieronnan erikoisammattitutkinnon osan urheiluhieronta. Olen suorittanut koulutuksen Tampereen urheiluhierojakoulussa ja samalla opiskellut personal trainer koulutuksen. Asiakaslähtöinen palvelu, itseni haastaminen ja uuden tiedon etsiminen kehittävät minua alalla eteenpäin askel kerrallaan. Hierontojen lisäksi olen erikoistunut X°Cryo huippukylmähoitoihin, joka avaa aivan uudenlaisen ja lääkkeettömän hoitomuodon kaikkien saataville. 

Taustani?

Olen urheillut useissa eri lajeissa juniorista lähtien joukkuelajeista yksilölajeihin. Kilpailu taustaa minulta löytyy kartingin eri sarjoista aina SM & KV tasolle asti. Nykyisin urheilu on arkipäivää, jolla pyrin pitämään itseni hyvinvoivana ja energisenä. Päälajeihin kuuluvat nykyisin harrastusmielessä maastopyöräily ja CrossFit. Hyvinvointialalle sain kipinän useita vuosia sitten omien kokemuksieni kautta ja halusta auttaa muita.  Aikaisemmin olen työskennelyt auto ja tapahtuma aloilla eri tehtävissä.

Mitä, Missä ?

Asiakkailleni pyrin luomaan yksilöllisen hoitotapahtuman, joka luodaan yhteisten suunnitelmien ja tavoitteiden mukaan. Hoitoon voi tulla kuka vain ja palvelu räätälöidään juuri sinulle sopivaksi. Huomioithan kuitenkin hieronnan vasta-aiheet, jotka on esitelty tarkemmin palvelut osiossaKysy rohkeasti, jos jokin asia mietityttää tai et löydä vastausta sivuilta! Hoitopalveluiden lisäksi tarjolla on hyvinvoinnin tuotteita, jotka ovat valikoituneet testien ja henkilökohtaisten kokemusten kautta.

Toimitilat sijaitsevat Kangasalan keskustan läheisyydessä, mutta palvelen myös lähialueilla Pirkanmaan alueella. Koti- ja yrityskäynneistä kysy tarkemmin viestillä tai soittamalla. Toimitiloihini on esteetön kulku ja pihassa on ilmainen parkkipaikka varattuna ( merkattu paikka pihan perällä ). Bussilinja kulkee myös talon vierestä Kangasalantiellä.